billboard 04

POZIV NA RADIONICU

lag sava jpgLokalna akcijska grupa „SAVA“ poziva sve zainteresirane predstavnike javnog, gospodarskog i civilnog sektora, odnosno predstavnike općine, poljoprivrednih gospodarstava, poduzeća, obrta, udruga, mjesnih odbora, općinskog vijeća i sve ostale zainteresirane sa područja općine PUŠĆA na radionicu za izradu Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijske grupe „SAVA“ za razdoblje 2014.-2020. koje će se održati 25. VELJAČE 2016. godine, u 17.00 sati Općinska vijećnica Općine Pušća, Kumrovečka 107/I.

Cilj radionica je utvrditi najznačajnije potencijale i probleme područja općine, definirati ciljeve i prioritete razvoja, definirati mjere iz Programa ruralnog razvoja za koje će LAG u razdoblju do 2020. moći raspisivati natječaje te izraditi bazu projektnih ideja i financijski plan provedbe projektnih prijedloga u narednom razdoblju.

Na radionici će predstavnici LAG-a, održati prezentaciju potencijalnih mjera koje će se financirati putem LAG-a, te prezentirati obrazac upitnika, koji će služiti za dostavu projektnih ideja.

pdf  Pregled - MJERA PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA 2014-2020 za LEADER

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...