billboard 04

Humanitarna akcija (malonogometni trunir, aukcija slika i koncert)

plakatDjelatnici, učenici i roditelji OŠ Pušća u suradnji s udrugom Majčina Krila po drugi puta organiziraju humanitarnu akciju (malonogometni turnir, aukciju slika i koncert) „Zvone u srcu“u svrhu prikupljanja novaca za rehabilitaciju našeg profesora hrvatskog jezika Zvonimira Filipovića.

Zvone, inače sportski aktivan i bez zdravstvenih problema, u 27. godini života obolio je od listerijskog rombencefalitisa (listerijska upala moždanog debla) pri čemu su se formirali moždani apscesi. Preživio je s težim posljedicama - tetrapareza, disfagija, nemogućnost verbalne komunikacije, divergentni strabizam…

Zbog svega navedenog čeka ga dugotrajan oporavak. Zvonimir i njegova obitelj nisu u mogućnosti podmiriti troškove liječenja, a kako je Zvonimir u cijelosti ovisan o pomoći drugih, 24 sata na dan o njemu se brine njegova zaručnica Ana Biškup, redovna studentica prve godine diplomskog studija Odjela za kroatistiku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Zbog posvećenosti Zvonimirovim životnim potrebama i dnevnim terapijama, Ana nije u mogućnosti zasnovati radni odnos, stoga nemaju financijskih prihoda pa u potpunosti ovise o sredstvima prikupljenim u ovakvim humanitarnim akcijama.

Prvom humanitarnom akcijom – Koncert „Zvone u srcu“ (26.10.2016.) uspjelo se prikupiti dovoljno novčanih sredstava za rehabilitaciju u Krapinskim toplicama i osnovne životne potrebe što je bilo dostatno za nekoliko mjeseci.

Zvonimir je trenutno u programu neurorehabilitacije robotikom u Poliklinici Glavić u Zagrebu što iziskuje znatna novčana sredstva, a liječnici predviđaju potpuni oporavak kroz nekoliko mjeseci kontinuiranih terapija. Trošak preporučene tjedne terapije iznosi 13.500,00 kn.

Udruga Majčina Krila zajedno s kolektivom OŠ Pušća ponovno je odlučila pokrenuti humanitarnu akciju kako bismo omogućili Zvonimiru potpuni oporavak.

Humanitarna akcija (malonogometni trunir, aukcija slika i koncert) će se održati u nedjelju, 24.9.2017. na prostorima OŠ Pušća (Zagorska 2, 10 294 Donja Pušća) i NK Pušća s početkom u 10 sati.

Novčana sredstva će biti prikupljena isključivo putem donacija, a svi izvođači i natjecatelji odreći će se svojih naknada u korist naše humanitarne akcije.

Ovim putem Vas molimo da u skladu sa svojim mogućnostima doprinesete našoj humanitarnoj akciji. Ako se slažete, Vašu ćemo donaciju istaknuti na web stranici OŠ Pušća i udruge Majčina Krila. Također Vas pozivamo da svojom prisutnošću uveličate našu humanitarnu akciju.

Podatci za uplatu:
Naziv udruge: Majčina Krila Šenkovec – društvo za bolji život
IBAN računa: HR84 2360 0001 3001 2002 5
S naznakom: Donacija za Zvonimira Filipovića
(Molimo da uplate izvršite u razdoblju trajanja humanitarne akcije od 18. rujna 2017. do 30. rujna 2017.)

Program Humanitarne akcije „Zvone u srcu“:
10:00 malonogometni turnir (prijave 9:00 – 10:00 na dan turnira; kotizacija 300 kn)
17:00 aukcija slika
19:00 koncert Beatta band

Kontakt osoba: Marijana Pili (099 252 6398; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

U nadi da ćete pozitivno razmotriti našu zamolbu, srdačno Vas pozdravljamo.

Djelatnici OŠ Pušća i udruga Majčina Krila

aukcija1

plakat

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...