billboard 04

Održana manifestacija "Etno Pušća 2018." / Foto galerija

 AVI5319Dana 19.svibnja 2018.god. u sklopu Dana Općine Pušća održana jedanaesta po redu manifestacija folklora "Etno Pušća".

Predstavila su se mnogobrojna kulturno - umjetnička društva iz Hrvatske i DKD Svoboda Senovo iz Slovenije. Svi prisutni mogli su uživati u pjesmama i plesovima Posavine u izvedbi mlađe plesne sekcije KUD-a Pušća, zatim u pjesmama i plesovima Podravine u izvedbi KUD-a Delovi iz Novigrada Podravskog, pjesmama i plesovima Zagorja u izvedbi KUD-a Sveti Križ Začretje, pjesmama i plesovima Moslavine u izvedbi KUD-a Klas iz Podsuseda, pjesmama i plesovima Međimurja u izvedbi KUD-a Marof iz Novog Marofa, pjesmama i plesovima Bizovca u izvedbi AFA Kolada iz Zagreba i pjesmam i plesovima otoka Korčule u izvedbi starije plesne sekcije KUD-a Pušća.

Večer prepuna pjesme i plesa, pozitivnih emocija i dragih ljudi obilježila je i zaokružila priču o kulturno-umjetničkom stvaralaštvu u Pušći.

 

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim dragim gostima, zahvaljujemo se svim članovima KUD-a Pušća, kao i njihovim roditeljima, bakama i djedovima. Zahvaljujemo se svim ljudima dobre volje koji svojim nesebičnim djelovanjem pomažu radu društva. Veliko hvala Općini Pušća i načelnici Anđeli Cirkveni na potpori u cjelokupnom radu društva.

KUD "Pušća"

jpgFOTO GALERIJA

 

 

Održana manifestacija "Etno Pušća 2018."

 

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...