billboard 04

Obavijest stanovništvu

nacelnica andela cirkveni mPoštovani stanovnici Općine Pušća,

vezano za aktualnu situaciju oko koronavirusa,COVID-19 u Općini Pušća pratimo najnovije upute i odluke nacionalnog stožera civilne zaštite te u skladu s njima poduzimamo brojne mjere s ciljem zaštite zdravlja naših stanovnika i sprječavanja širenje zaraze.

Ovim putem pozivam sve stanovnike Općine Pušća na odgovorno ponašanje. Ključno je da se svi pridržavamo uputa stožera i postupamo u skladu s propisanim higijenskim smjernicama.

Molimo stanovnike starije životne dobi i kronične bolesnike da se što manje kreću izvan svojih domova radi sigurnosti i zaštite njihova zdravlja, a ovim putem molim i sve one kojima je određena samoizolacija da misle na sebe i druge i pridržavaju se propisanih mjera. Ukoliko trebaju pomoć, starije i nemoćne osobe na području Općine mogu zatražiti dostavu hitnih namirnica i potrepština, a prijaviti se mogu svakim radnim danom od 08:00 do 15.00 na broj telefona 098/982 6921

U želji da što brže i sigurnije prebrodimo novonastalu situaciju, sve stanovnike Općine Pušća još jednom molim da postupaju u skladu s odlukama nadležnih službi , kao i mjere koje poduzima Općina Pušća, možete pratiti i putem službenih stranica Općine, www.pusca.hr.

Sve dodatne informacije u vezi s aktualnim događanjima mogu se kontaktirati na dežuran broj Stožera civilne zaštite Općine Pušća 098 9826 921.
Vaša Načelnica

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...