billboard 04

Ukidanje poreza na potrošnju

zgrada opcineNa temelju članaka 42. Zakona o lokalnim porezima i članka 18. Statuta Općine Pušća, Općinsko vijeće Općine Pušća na 36. elektroničkoj sjednici održanoj dana 29. siječnja 2021. godine, donijelo je ODLUKU o izmjenama Odluke o općinskim porezima Općine Pušća.

Ovom se odlukom utvrđuju lokalni porezi koji su izvori prihoda Općine Pušća, stopa prireza porezu na dohodak, visina poreza na kuće za odmor te nadležno porezno tijelo za utvrđivanje i naplatu poreza na nasljedstva i darove i poreza na kuće za odmor.

Općinsko vijeće je na svojoj 15. sjednici održanoj 18. prosinca 2018.godine donijelo Odluku o lokalnim porezima Općine Pušća kojom je kao vrste poreza određen i porez na potrošnju.

U cilju očuvanja radnih mjesta za područja i djelatnosti koja su najteže pogođena korona krizom, a radi poreznog rasterećenja i pomoći uslijed novonastale krize, ukidanje poreza na potrošnju jedna je od mjera za stabilizaciju financijskog poslovanja poduzetnika, ali i svih obveznika toga poreza kao jedan od načina za ublažavanje krize.

pdfODLUKA

digitalna pristupacnost2

logo popis stanovnistva

prava novorodeno dijete

pum2021 naslovnica

film pusca link

baner biciklisticko pjesacka staza 1

informativna ploca 7.2.2 opcina pusca 1

eu info zgbz

zapresic doo logo

baner ucenjem do posla 1

lag sava jpgpusca in 2

covid 19

os pusca predstavljanje projekta

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...