billboard 04

20191205 181323Povodom blagdana Svetog Nikole, Općina Pušća je organizirala predstavu za djecu od jedne do desete godine starosti, gdje su podijeljeni prigodni darovi.

Na priredbi koja je održana u Društvenom domu Općine Pušća tako je iz ruku Svetoga Nikole i njegovih pomagača darove primilo više od 200 mališana.

Predstavu je pripremio Obrt „Klaun“ iz Karlovca i razveselio sve prisutne i aktivne sudionike navedene predstave.

kataloziObjavljeni su katalozi XVI. Poljoprivrednog božićnog sajma u Pušći, XV. Izložbe rakija Zagrebačke županije i I. Festivala vina Općine Pušća.

Kataloge možete pogledati OVDJE.

wifi4eu objavaOvim putem Vas obavještavamo da je na području Općine Pušća uspostavljen besplatan bežični Internet na mjestima javnog okupljanja.

Pozivamo Vas, drage mještane Općine Pušća, ali i sve posjetitelje da testirate besplatan bežični Internet na način da u svojim mobilnim uređajima, prilikom odabira dostupnih WIFI mreža, odaberete WiFi4EU, zatim kliknite u kvadratić „I Agree with the Terms and conditions“ te kliknite na Login i uživajte u besplatnom Internetu prilikom posjeta Općini Pušća.

Jednom prihvaćeni uvjeti za korištenje WiFi4EU mreže na području Općine Pušća omogućuju korištenje besplatnog bežićnog interneta WiFi4EU u svim gradovima i općinama u Republici Hrvatskoj te svim državama Europske unije, na čijim područjima je uspostavljena WiFi4EU mreža.

Dana 09.09.2019. sa poduzećem Callidus Grupa d.o.o. potpisan je ugovor za instaliranje bežičnog interneta prema natječaju WIFI4EU kojim se je realizirao besplatan Wi-Fi pristup za mještane Općine Pušća na javnim prostorima.

plakat bozicni sajam2019Dragi učenici i roditelji,

pozivamo vas da u subotu, 30.11.2019. svojim dolaskom uveličate svečano otvorenje 16. Poljoprivrednog božićnog sajma zaprešićkog kraja te popratnih manifestacija koje će se održati u velikom grijanom šatoru na sportskom igralištu OŠ Pušća s početkom u 10 h.

Molimo sve učenike da u 9.30 dođu u predvorje škole gdje će brigu o njima preuzeti razrednici i ostali učitelji. Prijevoz minibusima neće biti organiziran. Naša škola sudjeluje u programu svečanog otvorenja sa raznim točkama u ukupnom trajanju od 30 minuta (zbor, igrokaz, plesna, učenici iz produženog boravka itd.).

Škola će na sajmu imati i svoj prodajni štand, a naša djeca će moći isprobati svoje vozačke sposobnosti u Teslinim električnim automobilima koji će se nalaziti ispred glavnog ulaza u školu.

Općina Pušća / OŠ Pušća

plakat bozicna carolijaU četvrtak 5. prosinca 2019. godine, povodom dana Sv. Nikole, u Društvenom domu Pušća održat će se predstava za djecu „Božićna čarolija“. Predstava je namijenjena za svu djecu s područja Općine Pušća od 1 – 10 godina.

Tom prigodom, uz predstavu, Općina Pušća daruje svu djecu prigodnim poklon paketima.

PR pusca sajam
Poljoprivredni božićni sajam u Pušći održan je prvi puta 2004. godine u Društvenom domu. Organiziranjem sajma željeli smo potaknuti promociju tradicije, običaja, kulture poljoprivrednih proizvoda ovog kraja, te je prvi sajam ovog karaktera na tom području. Zbog velikog interesa za svojim „štandom“, već sljedeće godine Sajam je preseljen pod veliki šator te je potvrđena ideja začetnika Sajma da je potreba za okupljanjem malih obiteljskih gospodarstava ovoga kraja i za organiziranjem stručnih predavanja jedan od glavnih prioriteta. Iste godine bila je održana i I. Izložba rakija Zagrebačke županije s ocjenjivanjem.

III. Sajam, održan 2006. već je imao međužupanijski karakter, a 2007. godine međunarodni (izlagači iz Bosne i Hercegovine i Republike Slovenije).

Stranica 1 od 71

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...