billboard 04

Udruga žena "Pušća"

Udruga žena «Pušća» postoji već dugi niz godina. U udruzi je učlanjeno 50-ak žena koje se bave raznim aktivnostima u službi poboljšanja kvalitete života kako svojim sumještanima, tako i svim ljudima u potrebi, no prvenstvena misija ovih plemenith duša je bavljenje humanitarnim radom.

U suradnji sa zagrebačkim Caritasom članice Udruge žena «Pušća» svake godine prikupljaju pomoć za osobe s invaliditetom koju doniraju pri sudjelovanju na fašnikom susretu za osobe s invaliditetom u Zagrebu.

Uz prikuljanje humanitarne pomoći Udruga žena organizira razna predavanja za sprečavanje ovisnosti kod mladih, te predavanja i razgovore s lječnicima za prevenciju bolesti žena. Također sudjeluju u radu kreativih radionica i na tematskim izložbama.

Aktivno rade i na organizaciji kulturnih zbivanja u svojoj Općini Pušća i šire od kojih su najznačajniji sadržaji koje organiziraju ne bi li uljepšale Božić i Uskrs sumještanima. Uz sve navedene aktivnosti tradicionalno svake godine organiziraju i fašnik u Pušći unoseći radost i razbibrigu fašničkog šarenila na veselje mladih i starih Pušćana.

Ove prave dobre Samaritanke i dalje nastavljaju sa svojim hvale vrijednim radom koji je već podigao razinu kvalitete življenja na području Općine Pušća, a i šire, te se nadaju da će ubuduće biti u mogućnosti obogatiti svoj rad dodatnim sadržajima također u službi humanosti i onih najpotrebitijih.

digitalna pristupacnost2

logo popis stanovnistva

logo za web

prava novorodeno dijete

pum2021 naslovnica

film pusca link

baner biciklisticko pjesacka staza 1

informativna ploca 7.2.2 opcina pusca 1

eu info zgbz

zapresic doo logo

ucenjem do posla baner

lag sava jpgpusca in 2

covid 19

os pusca predstavljanje projekta

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...